2024-10-18
Rusza Pracownia Kulinarna Juszkiewicz i Baryga
Często po zjedzeniu pysznego dania w restauracji, pojawia się w głowie pytanie: jak to jest zrobione?! W nowej, giżyckiej Pracowni Kulinarnej Juszkiewicz i Baryga, u Oli Juszkiewicz i Chefa Dariusza Barygi nie trzeba pytać! Oni sami wszystko opowiedzą i pokażą krok po kroku jak tworzyć kulinarne dzieła!
Aleksandra Juszkiewicz, biolożka, ekolożka, zwolenniczka zero waste, ale przede wszystkim zwyciężczyni programu kulinarnego MasterChef i nasza wspaniała ambasadorka akcji Czysta | Woda z Giżycka wraz szefem kuchni Dariuszem Barygą zapraszają wszystkich miłośników mazurskiej kuchni na kulinarne warsztaty! Kucharze, którzy regularnie prezentują swoje przepisy całej Polsce, w popularnych programach śniadaniowych jak Dzień Dobry TVN czy Pytanie Na Śniadanie w TVP, zdradzą jak wykonać najlepsze dania, stacjonarnie - w Giżycku! Zapraszamy!
Warsztaty odbywają się w pracowni przy ul. Mickiewicza 25 - wejście od ul. Mickiewicza (przestrzeń nad lodziarnią).
Szczegóły na stronach:
https://www.facebook.com/OlaJuszkiewiczMasterchef
instagram.com/olajuszkiewicz_masterchef/