Rusza Pracownia Kulinarna Juszkiewicz i Baryga

Często po zjedzeniu pysznego dania w restauracji, pojawia się w głowie pytanie: jak to jest zrobione?! W nowej, giżyckiej Pracowni Kulinarnej Juszkiewicz i Baryga, u Oli Juszkiewicz i Chefa Dariusza Barygi nie trzeba pytać! Oni sami wszystko opowiedzą i pokażą krok po kroku jak tworzyć kulinarne dzieła! 

Aleksandra Juszkiewicz, biolożka, ekolożka, zwolenniczka zero waste, ale przede wszystkim zwyciężczyni programu kulinarnego MasterChef i nasza wspaniała ambasadorka akcji Czysta | Woda z Giżycka wraz szefem kuchni Dariuszem Barygą zapraszają wszystkich miłośników mazurskiej kuchni na kulinarne warsztaty! Kucharze, którzy regularnie prezentują swoje przepisy całej Polsce, w popularnych programach śniadaniowych jak Dzień Dobry TVN czy Pytanie Na Śniadanie w TVP, zdradzą jak wykonać najlepsze dania, stacjonarnie - w Giżycku! Zapraszamy!

 

Warsztaty odbywają się w pracowni przy ul. Mickiewicza 25 - wejście od ul. Mickiewicza (przestrzeń nad lodziarnią).

 

Szczegóły na stronach:

https://www.facebook.com/OlaJuszkiewiczMasterchef

instagram.com/dariuszbaryga/

instagram.com/olajuszkiewicz_masterchef/ 

 

  Pracownia Kulinarna Juszkiewicz i BarygaPracownia Kulinarna Juszkiewicz i BarygaPracownia Kulinarna Juszkiewicz i BarygaPracownia Kulinarna Juszkiewicz i Baryga

Fot. facebook.com/OlaJuszkiewiczMasterchef